Строительство и недвижимость в Украине и мире

Рідкий акрил

Рідкий акрил – сучасна розробка, завдяки якій можна здійснити швидку та результативну реставрацію ванни. Ця спеціальна емаль складається з двох компонентів і відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками. Серед них стійкість до зносу та пошкоджень, невеликий коефіцієнт теплопровідності, формування рівного покриття, що не ковзає.

Навіщо використовується?

Основна сфера застосування рідкого акрилу – реставрація сталевих, чавунних та пластикових ванн. Процес проводиться за інноваційною технологією «наливна ванна», що передбачає нанесення покриття по краях ванни, щоб воно надалі рівномірно стікало по стінках і формувало бездоганно гладку поверхню.

Рідкий акрил Plastall приємний на дотик і чудово зберігає тепло. Абсолютне висихання емалі відбувається через дві доби. Протягом цього періоду користуватися ванною не можна.

Переваги

Головна перевага використання рідкого акрилу – відсутність попередніх та стомлюючих процедур при нанесенні свіжого покриття.

Інші переваги застосування технології «наливна ванна»:

Сам рідкий акрил для ванн має наступні переваги:

Як наноситься?

Перш ніж змішати компоненти, необхідно витримати їх за кімнатної температури. Затверджувач невеликими порціями додають акрил, постійно перемішуючи. Співвідношення компонентів: 9,5% затверджувача на 100% емалі. Змішування має бути ретельним. Отриманий матеріал потрібно залишити на 15-20 хвилин. Після цього суміш буде готова до роботи.

Частину отриманої суміші переливають в окрему тару для зручності нанесення. Тоненьким струменем ллють суміш на борт, потім підштовхують її шпателем під кромку плити. Лити акрилову масу на краї борту слід з особливою уважністю, щоб вийшов шар 4-6 мм, при цьому емаль повинна стікати на центр конструкції.

Exit mobile version