Строительство и недвижимость в Украине и мире

Елітні квартали та житлові комплекси?

Елітні квартали та житлові комплекси? Що ми про них знаємо? Зазвичай будівництво не притягує до себе увагу, а про житловий комплекс споживач дізнається тільки в той момент, коли починається агресивна форсована рекламна кампанія. Але як дізнатися через які етапи пройшов ЖК та як обрати собі якісний комплекс з яким не буде проблем.

Чому це так важливо?

Якщо будівник не дотримувався правил та загальноприйнятого регламенту будівництва, то не відомо як буде налаштована робота адміністрації та скільки проіснує ЖК взагалі.

Зазвичай хід будівництва такий:

  1. Отримання дозволу на будівництво. Щоб все було офіційно оформлено та зареєстровано, потрібен дозвіл від державної структури. Якщо цей крок пропустити, то ЖК у будь-який можуть ліквідувати, а його мешканцям доведеться шукати новий дім.
  2. Конкурс на пошук робітників. Справа в тому, що компанія не може сама вибрати на які посади кого набирати. Антимонопольний комітет та акціонери, які внесли гроші в розвиток та будівництво, будуть контролювати куди йдуть їх гроші. Багато компаній, які займаюсь будівництвом, пропускають цей крок, щоб прискорити процесс та як можна менше грошей передати стороннім особам. Такі дії також можуть привести до ліквідації та виселення мешканців.
  3. Регулярні перевірки та контроль державних органів. Саме будівник та адміністрація повинні запрошувати органи для перевірки. Якщо не контролювати процес та не збирати довідки, які будуть прикладені до протоколу, перша ж державна контрольна перевірка за проханням мешканця покаже всі порушення та помилки.
  4. Здача помешкання в експлуатацію. Ця процедура складається з оформлення квартир, паспорту будівництва, складання технічної документації, реєстрації в держаному архіві. Здавалося б, такий простий крок, та багато хто і його минає стороною.
  5. Налаштування роботи внутрішньої системи керування. Сюди входить організація комунальних послуг, прибирання, контролю за паркувальним майданчиком, налаштування систем безпеки та спостереження. Відбувається це таким же чином як і будівництво (конкурс, відбір, конкуренція).

Тобто, повинен бути збудований житловий квартал, над яким працювали кращі будівники та архітектори, які виграли конкурс та довели свою кваліфікацію. Повинен бути належним чином оформлений та зареєстрований, декілька раз перевірений та завірений державними органами.

Працівники, які обслуговують та контролюють район, теж повинні пройти конкурс, щоб виграти робоче місце серед всіх претендентів. Тільки такий конкурентоспроможний підхід дозволить дати покупцям кращі умови життя та обслуговування.

Статистика диктує свою реальність: з 2015 року кожна третя організація, яка займалася будівництвом, не мали уявлення про те, як відбувається конкурс, навіщо він треба, як реєструвати свої майданчики та коректно підбирати персонал. Саме тому відповідальність і потреба вирішувати проблеми перейшла на плечі мешканців, які і не знали, що так буває.

Комплекс Парадайз Авеню повністю задовольняє всім цим умовам та має реєстрацію. Всі документи і протоколи. Потенціальним мешканцям не треба хвилюватися про виселення, перевірки, опитування, проблеми з житлом та ін.

Все вже перевірено і схвалено. Якщо обирати собі квартиру на довгий строк, цей варіант найкращій. Відгуки в мережі підтверджують цей факт – всі задоволені та спокійно живуть, приспівуючи.

Основні плюси:

Можна не турбуватися про безпеку, тому, що на території ЖК Paradise Avenue працює система охорони та контролю за всім комплексом. Відповідальність та належне ставлення до праці не викликає питані. Більшість мешканців дякують за роботу і радіють, що на території ЖК тихо і спокійно.

Молоде подружжя, або пара з дітьми – не важливо. Кожен знайде собі місце серед модного, гарного та зручного містечка, яке будує суспільство майбутнього з вашою допомогою. Не тягніть із заселенням та налаштуванням будинку, завтра вільних місць може і не бути.

Exit mobile version