Строительство и недвижимость в Украине и мире

Зарядні станції

Портативні зарядні станції Bluetti відносяться до мобільних джерел електроенергії побутового призначення, в основі яких лежать батареї, що перезаряджаються, і електронні перетворювачі. Таке обладнання здатне забезпечити безперебійну роботу електричних приладів та пристроїв при відключенні центрального електропостачання, під час відпочинку на природі та під час подорожей, дозволяючи не відмовлятися від побутових зручностей, що забезпечуються сучасною побутовою технікою та апаратурою. Це гарне рішення для досягнення енергетичної незалежності при відключеннях світла та далеко від цивілізації.

Особливості бренду

Переваги та модельний ряд

Як альтернатива генераторам, портативні зарядні станції Bluetti відрізняються високою екологічністю, економічністю, безпекою та простотою експлуатації. Підтримка функції подвійного живлення дозволяє прискорити заряджання внутрішніх батарей, використовуючи різні джерела енергії.

Між собою портативні зарядні станції відрізняються ємністю акумуляторної батареї, потужністю перетворювача змінного струму, кількістю вихідних портів, а також масогабаритними характеристиками та конструкційним виконанням. Особливістю серії EB є висока компактність, що дозволяє користуватися такими моделями під час піших та велосипедних подорожей. Представники лінійки AC характеризуються підвищеною потужністю, що можна порівняти з побутовими бензиновими електростанціями. Також виробник пропонує доладні сонячні панелі лінійки PV для підзарядки батарей станцій.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: Інтернет магазин Суріком, м. Київ, 04073, просп. Степана Бандери, 9, тел.: +38 063 3039654, e-mail: info@suri.com.ua.

Exit mobile version