Строительство и недвижимость в Украине и мире

Купити бетон від заводу ЖБК19

Одним з найпопулярніших будівельних матеріалів є бетон. З нього роблять фундаменти, виробляють плити і опори. До відмінних якостей слід віднести дуже широкий вибір модифікацій, високу механічну міцність, відносно невисоку вартість. Бетонний завод ЖБК19 виробляє і доставляє практично всі види бетону.

Видове різноманіття бетону

Бетон підрозділяється по механічній міцності після затвердіння і опірності до вологи. Чим темніший відтінок сірого має бетон, тим він міцніший і надійніший. Це досягається за рахунок присадок до основного компонента оксиду кальцію.

Процедура придбання бетону

Для початку слід скористатися калькулятором вартості підсумкового обсягу цементного розчину. Далі залишається подати заявку із зазначенням всіх контактних даних через форму зворотного зв’язку. Подзвонить менеджер і уточнить всі умови. Після підписання договору потрібно провести оплату зручним методом. Машина з розчином приїде за вказаною адресою в призначений час і проведе вивантаження.

Від яких факторів залежить ціна на бетон

Перш за все, ціна визначається маркою і відповідно механічною міцністю кінцевої конструкції. Також на вартість впливає замовлений обсяг складу. Чим більше, тим відповідно тонна обходиться дешевше. Не варто забувати про адресу доставки. За віддалене місце розташування об’єкта доведеться дещо доплатити. Рекомендується не економити і купувати бетон якомога кращих показників міцності. Спорудження прослужить тривалий термін, не буде необхідності проводити дорогі ремонтні роботи в майбутньому.

Переваги співпраці

Купити бетон від заводу ЖБК19 є хорошим рішенням з наступних причин:

– висока якість бетону, точно відповідає заявленим параметрам;

– пунктуальність з тимчасових питань, будівельний матеріал буде поставлений точно в обумовлені тимчасові рамки, ніякого зайвого очікування;

– невисока ціна за кубометр, знижки при великих покупках.

При виникненні питань щодо кращої модифікації бетону, часу транспортування завжди можна зв’язатися з менеджером для консультування. Доступна для роботи форма зворотного зв’язку, контактний телефон та електронна пошта. Робота служби технічної та інформаційної підтримки в цілодобовому форматі. Не соромтеся задавати питання, це економія часу і сил.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: Бетонний завод ЖБК19, Єнакіївський пров., 10, Харків 61000, Україна, e-mail: Beton.kh.ua@gmail.com

Exit mobile version