Строительство и недвижимость в Украине и мире

Тріщини будівлі – не вирок для професійних майстрів

З нерухомістю пов’язане життя кожної людини. Це може бути невелика дача чи шикарний будинок, або навіть комерційне приміщення. Не дивлячись на цільове призначення будівлі, більшість об’єктів, які були зведені декілька років, або навіть декілька десятків років тому, піддаються деформаціям. Будівлі просідають, втрачають охайний вигляд, тріскаються.
Однією з найскладніших проблем у такій ситуації є тріщини стін, які бувають навіть наскрізними. Дехто вважає, що врятувати такі будинки неможливо, але спеціалісти компанії Stati-Cal мають зовсім іншу думку.

Знести неможливо відремонтувати, або де поставити кому

Будівництво складний і затратний процес, але навіть не дивлячись на це, деякі люди вважають що відремонтувати будівлю, яка зазнала певних деформацій – неможливо.
Ось декілька пунктів, після яких більшість змінить свою думку:
• відремонтувати наявну будівлю, яка має всі комунікації і повністю готова до експлуатації – швидше та дешевше;
• не факт що на новобудові не виникнуть тріщини;
ремонт тріщин тільки покращить експлуатаційні характеристики та дозволить збільшити несучу здатність стін;
• ремонт дозволить пригальмувати процес руйнації будинку та упередити появу нових тріщин;
• є можливість зробити ремонтні роботи без капітального ремонту будівлі.
Варто зауважити, щоб ці пункти працювали, ремонтні роботи варто довіряти лише професіоналам, які володіють всіма принципами роботи з такими проблемами та несуть повну відповідальність за міцність відреставрованого об’єкту.

Основні переваги, або чому саме Stati-Cal

Компанія не перший рік займається ремонтом тріщин будь-якої складності, тому спеціалісти легко впораються з найскладнішими завданнями.
В арсеналі робітників – лише сучасні високоякісні матеріали та інструмент, а також великий досвід та знання, які допоможуть зробити все якнайкраще.
Працівники не маскують тріщини, а зроблять все для того, щоб укріпити слабкі ділянки, посилити стіни та фундамент, виконати всі необхідні внутрішні та зовнішні роботи, які дозволять продовжити експлуатаційний термін будівлі, а головне – зробити будівлю безпечною.

Кожен клієнт отримає індивідуальне консультування та варіанти вирішення наявних проблем.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: Stati-Cal, 03148, місто Київ, вул. Стешенків Сім’ї, будинок 1, офіс в м. Київ: 044 334-84-84, 093 334-84-84 (Life), представництво в м. Рівне: 093 336-84-84 (Life), e-mail: info@statical.ua

Exit mobile version