Строительство и недвижимость в Украине и мире

Оздоблення підлоги

Набирає широкої популярності вінілове покриття (https://europidloga.com/ua/vinilovye-pokrytiya/). Це плитка та гнучка стрічка для укладання на підлогу. До відмінних якостей слід віднести дуже широке розмаїття модифікацій за розмірами, простоту проведення монтажних робіт, тривалий термін експлуатації. Простір між підлогою і стіною прикрашається типовим плінтусом, тут ніяких відмінностей у порівнянні з підлогою з паркету, лінолеуму та інших матеріалів.

Матеріал вінілового покриття та плінтуса

Створюється покриття та плінтус з полівінілхлориду. Матеріал хімічно та біологічно інертний, не випромінює будь-яких токсичних речовин. Він не схильний до появи крихкості та розшаровування при тривалому впливі ультрафіолетового сонячного випромінювання та температурних перепадах.

Технічні характеристики

Покриття з вінілу має такі технічні дані:
– геометрія, це довжина та ширина відповідно;
– товщина, від цього показника залежить механічна міцність та амортизаційні якості підлоги, це поглинання вібрацій та звукових хвиль відповідно;
– дизайн, це кольорова гама, може бути однотонною та багатотонною.
Що стосується плінтуса, то виділяються такі показники, як довжина та ширина модуля. Також важлива товщина. Слід надати перевагу виробу з найбільшою товщиною, вони найміцніші і як наслідок довговічні.

Придбання

Якщо вам потрібне вінілове покриття або плінтус (https://europidloga.com/ua/plintus/) для облаштування квартири або приватного будинку, виберіть Інтернет-магазин “Європідлога”. З переваг співробітництва:
– дуже широкий асортимент продукції, купіть найоптимальніший за характеристиками варіант;
– якісно заповнені розділи сайту, отримайте всю інформацію про товар за рахунок соковитих фотографій та об’ємних описів;
– висока якість продукції, можна бути точно впевненим відповідно до заявлених характеристик реального, тривалого терміну експлуатації;
– швидка доставка товару за зазначеною адресою.

Необхідність консультування

Визначитись з вініловим покриттям або модифікацією плінтуса не найпростіше завдання. Слід витратити багато часу та сил. Полегшити процес допоможе консультація із спеціалістом. Напишіть своє питання у формі зворотного зв’язку, вам зателефонує менеджер та відповість на поставлену проблему. Також ви можете самостійно зателефонувати або написати повідомлення на електронну пошту.

 

Exit mobile version