Строительство и недвижимость в Украине и мире

Особливості вертикальних жалюзі тканинних

Вертикальні жалюзі Окнолія

На зміну запорошеним фіранкам і важким шторам прийшли легкі стильні вертикальні жалюзі https://oknolia.com/ua/vertikalnye. Завдяки своїм функціональним та естетичним якостям вони чудово підходять для дизайну інтер’єру як приватної квартири, так і громадського приміщення.

Вертикальні жалюзі тканинні захистять приміщення від зайвого сонячного світла, людської цікавості, дозволять зонувати простір або замаскувати відкриті полиці та ніші. При цьому ціна на них є цілком демократичною, вона визначається з урахуванням виду тканини, а також розмірів конструкції.

Особливості конструкції

Вертикальні тканинні жалюзі кріпляться за допомогою пластикового або металевого карниза до стелі, стіни або у схил. Подібна сонцезахисна конструкція дозволяє регулювати інтенсивність світлового потоку за допомогою довгих смуг-ламелей. За допомогою бокового поворотного механізму та ланцюжка керування їх можна повертати навколо своєї осі; збирати з одного краю вікна; розсувати убік від центру.

Для вибору оптимального варіанта кріплення та розміру вертикальних жалюзі рекомендується звернутися за допомогою до фахівця. Завдяки широкій колірній гамі та різноманітності текстур можна замовити та купити тканинні ламелі для вертикальних жалюзі, які ідеально впишуться у конкретний інтер’єр, а також дозволять втілити будь-яку дизайнерську ідею.

По ширині вони поділяються на американські (89 см) та європейські (127 см). Вертикальні жалюзі можна замовити та купити для вікон практично будь-яких розмірів та форм. Вони чудово прикрашають аркоподібні або похилі отвори, а у висоту можуть досягати трьох метрів. Достатньо викликати замірника, щоб за зробленим ним кресленням карниз вигнули і надали потрібну кривизну.

Переваги тканинних жалюзі

Всі якісні вертикальні тканинні жалюзі при виробництві обробляються спеціальними пило- та вологовідштовхувальними просоченнями. Вони не тільки продовжують термін служби ламелей, але й роблять їх стійкими до виминання та вигоряння, завдяки чому їх можна використовувати в офісі; у дитячих та медичних закладах; у спальні та у вітальні; у барі чи ресторані тощо.

Вертикальні жалюзі з тканини за цілком адекватною ціною можуть мати різні сонцезахисні властивості. Можна замовити та купити ламелі з напівпрозорих органзи або тюлю, які підійдуть для приміщень з вікнами на північний бік, а щільніші шовкові або бавовняні для південних кімнат.

Найбільш популярними та бюджетними є сонцезахисні конструкції з поліестру. Це екологічно чистий матеріал, який чудово підходить для декору будь-яких приміщень. За вертикальними тканинними жалюзі дуже просто доглядати.

Допускається протирати їх вологою ганчірочкою або чистити пилососом. Якщо забруднення занадто сильне, то ламелі можна легко зняти з карниза і віддати в хімчистку або замінити кілька смужок на нові. Вертикальні тканинні жалюзі ідеально підходять для тих, хто любить приглушене сонячне світло, свіже повітря, цінує усамітнення та комфорт.

Дана конструкція відноситься до середньої цінової категорії та відмінно поєднується з традиційними шторами. Крім того, вертикальні лінії в інтер’єрі візуально збільшують висоту стін, а напівпрозорі тканини роблять приміщення затишним та приватним.

Exit mobile version