Строительство и недвижимость в Украине и мире

Житло в Полтаві

Купити квартиру в Полтаві – мрія більшості наших городян. До вибору власного житла необхідно підходити з усією відповідальністю, адже йдеться про великі суми і помилки тут можуть призвести до серйозних наслідків.

ТОВ БМК “АТЛАНТ” – надійний забудовник з відмінною репутацією. Новобудови Полтави відрізняються презентабельним зовнішнім виглядом та високим рівнем комфорту. До послуг мешканців розвинена дворова інфраструктура та паркування для автомобілів.

Нерухомість від БМК “АТЛАНТ”

Квартири від цього забудовника вигідно виділяються на тлі нерухомості, що належить міському житловому фонду. Новобудови Полтава від ТОВ “БМК “АТЛАНТ” відносяться до комфорт-класу, а їхнє розташування з упевненістю можна назвати вдалим. При зведенні житла використовуються тільки якісні матеріали та інноваційні технології.

Завдяки застосуванню сучасних технік будівництва та контролю якості на кожному етапі проекту всі будівлі надійні та довговічні. Команда БМК Аталнт має всі необхідні ресурси і солідний досвід будівництва, що дозволяє їм створювати справжні шедеври в області житлової нерухомості.

ЖК європейський полтава – ідеальний варіант для тих, хто звик вибирати для себе все найкраще. На даний момент цей об’єкт знаходиться в стадії будівництва. Так як “БМК “АТЛАНТ” з повагою ставиться до своїх клієнтів і партнерів, дотримуються всіх норм і законів будівництва. Будинки здаються в експлуатацію вчасно. Подобову квартиру можна купити на виплат, тому ви можете прямо зараз отримати заповітні ключики від власного житла, навіть якщо не маєте всієї необхідної суми.

Великий вибір квартир та приміщень

“БМК “АТЛАНТ” націлений на якість, комфорт та доступність. У каталозі компанії ви знайдете 14 планувань з різною квадратурою кількістю кімнат:

Серед переваг новобудов у Полтаві зручне планування, наявність ліфта, індивідуального опалення та автомобільного паркінгу. Також, доступні для купівлі комерційні приміщення в ЖК Європейський Полтава. Їхній розмір починається від 94 квадратних метрів.

Клієнти можуть відстежувати процес будівництва на Youtube та в Instagram. Там же ви знайдете корисну інформацію щодо питань вибору квартири, ремонту та облаштування будинку.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: ТОВ «БМК «АТЛАНТ», телефони: +38 050 1797777, +38 073 1797777, +38 066 1797777, +38 095 1797777, e-mail: office@bmkatlant.com.

Exit mobile version