Строительство и недвижимость в Украине и мире

«Європейський» – цікавий куточок Полтави

Придбання квартири в новобудові – це саме те рішення, яке забезпечить сучасний комфорт кожному. У місті Полтава є досить багато новобудов, завдяки яким воно виглядає привабливо. Забудовник ТОВ «БМК «Атлант» пропонує придбати житло в одній із таких – житловому комплексі комфорт-класу “Європейський”.

Чому ЖК “Європейський” – це правильне рішення

Комплекс виділяється завдяки кільком рисам:

Житловий комплекс розташований не тільки в жвавому місці, але й неподалік зупинки громадського транспорту, тож до будь-якого куточку міста можна буде доїхати без проблем як тролейбусом, так і маршруткою. Крім того, хозяйки точно оцінять те, що зовсім поруч з ЖК є кілька супермаркетів на вибір.

Що треба знати про житловий комплекс

Забудовник вдало організував всю внутрішню інфраструктуру – є все необхідне для дорослих та дітей. Купити в новобудові Полтава пропонує квартиру для себе або для сім’ї. Школа та дитячий садок розташовані неподалік, це також зручно.

Люди, які займаються спортом, можуть робити це або на спортивних майданчиках, які є на території житлового комплексу, або в тренажерних залах та фітнес-студіях поруч. Піклуватися про своє здоров’я їм також допомагають приватні клініки та міська лікарня.

Квартира – затишний куточок міста

Завдяки п’ятикамерним склопакетам в приміщенні завжди тепло та затишно, при цьому суттєво знижуються витрати на опалення, оскільки воно здійснюється за рахунок індивідуальних котлів, що є у кожній оселі. Будь-яка квартира має лоджию, з якої відкриваються чудовий краєвид.

Мешканці можуть не переживати про безпеку: територія житлового комплексу повністю закрита, вона цілодобово охороняється, а допуск здійснюється за картками.

Стоянка в п’ятирівневому наземному паркінгу безкоштовна для власників квартир та їхніх гостей, це зручно та вигідно.

Навіть зараз, у ці складні часи “Атлант” не зупиняється ні на хвилину, будує та будує.

ЗАПАМЯТАЙТЕ:  ТОВ «БМК «Атлант», 36014, Україна, м. Полтава, вул. Соборності, 54,+38 (050) 179-77-77, +38 (066) 179-77-77, +38 (073) 179-77-77, e-mail: office@bmkatlant.com.

Exit mobile version