Строительство и недвижимость в Украине и мире

Кухонні мийки великого розміру

У нашій статті хотілося б поговорити про кухонні мийки великого розміру. У чому їхня перевага і як правильно їх вибирати і на що звернути увагу при покупці.

Крім великої місткості, такі раковини має безліч інших переваг. Давайте їх розглянемо.

Зручність. У мийках такого розміру можна розмістити набагато більше посуду або мити без різних проблем велику каструлю або сковорідку, або ціле деко. Особливо це зручно, коли у вас пройшло застілля з друзями чи родичами.

Довговічність. Цей критерій підходить до всіх типів кухонних раковин. Лише якісних. Якщо ви вибрали саме таку, то вона прослужить вам не один рік, зможе перенести високу температуру, різну побутову хімію та удари.

Простота використання. Всі мийки для кухонь дуже прості у використанні. Їх дуже легко доглядати. Достатньо просто витирати на сухо та не використовувати агресивні миючі засоби.

Великий вибір різних форм. У наш час продавці пропонують величезну кількість різних дизайнів та форм, величезну кількість моделей. Ви зможете втілити всі свої фантазії, вибрати мийку, яка легко підійде під будь-який стиль гарнітура.

Вартість. Завдяки великій кількості моделей ви завжди можете вибрати ту, що підійде під ваш бюджет.

У чому перевага? Це великий вибір різних форм. Для любителів класичних форм завжди є прямокутні чи квадратні моделі. Також існують моделі круглої форми. Трохи рідше бувають раковини овальні та трикутні, а також різнорівневі та з двома або трьома відділеннями. Мийка з кількома відділеннями хоч і дорожче, але набагато зручніше у використанні, наприклад, у додатковому відділенні дуже зручно мити овочі або розморожувати продукти. При виборі форми потрібно відштовхуватись не тільки від дизайну кухні, але і від того, як часто і багато ви будете готувати та мити посуд.

Тепер розглянемо з яких матеріалів виготовляють кухонні мийки. Розглянемо найкращі варіанти.

Нержавіюча сталь. Найпоширеніший варіант. Донедавна практично всі моделі виготовляли з нержавіючої сталі. Цей матеріал хороший при виробництві, зручний у використанні та відрізняється невеликою ціною.

Кераміка. Наймодніший матеріал. Сучасні виробники роблять дуже класні дизайни, які подобаються багатьом домогосподаркам. Ми всі звикли, що кераміка дуже крихкий матеріал, але сучасна кераміка, яка використовуватися при виробництві раковин дуже міцна. Вона добре витримує як гарячу каструлю, так і заморожене м’ясо, добре миється. Але все-таки залишається тендітною і має неабияку вагу.

Штучний камінь. Така сама модна новинка, як і кераміка. Виготовляється із кам’яної крихти, яку пов’язують спеціальними смолами з додаванням пігменту. Штучний камінь міцніший за кераміку і набагато вище в ціні. Величезною перевагою виробів з каменю є великий вибір кольорів.

От і все. Сподіваємося, що ця маленька стаття допоможе вам в облаштуванні власної кухні!

Exit mobile version