Строительство и недвижимость в Украине и мире

Шпаклівка. Купити шпаклівку в Києві. Аквілон

Шпаклівка – один з найбільш розповсюджених будівельних матеріалів. Без неї не обійтись навіть при невеличкому поточному ремонті, не кажучи вже про серйозні оздоблювальні роботи. Якщо брати малярні роботи, то найбільша їх частка по затратах праці припадає на шпаклівку. Адже саме з її допомогою поверхню стіни чи стелі можна вирівняти перед нанесенням фарби, або ж наклеювання шпалер. Зрештою, сучасні шпаклівки і самі здатні виконати роль кінцевого декоративного покриття.

В чому головні переваги шпаклівок? В чому недоліки?

Говорячи про основні переваги, варто в першу чергу відзначити наступні:

Помітними недоліками шпаклівок будівельники називають такі фактори:

На які групи поділяються шпаклівки

Асортимент шпаклівок доволі значний, сучасна будівельна промисловість випускає сотні її різновидів. Щоб легше було розібратись в цьому розмаїтті, вкажемо на деякі групи шпаклівок.

Розподіл за призначенням

  1.  Стартові шпаклівки. Мають крупнозернисту структуру, слугують в якості первинного покриття.
  2. Фінішні шпаклівки. Їхня структура максимально дрібнодисперсна. Ці шпаклівки створюють верхній, фінішний шар, після якого вже йде фарбування.

Розподіл за основною в´яжучою речовиною.

  1. Цементні. Універсальні, можуть застосовуватись як всередині приміщень, так і зовні. Не бояться атмосферної вологи.
  2. Гіпсові. Придатні для використання тільки там, де немає великої кількості вологи. Фактично це синонім шпаклівок для використання всередині приміщень. При висиханні дають мінімум усадки.
  3. Полімерні. В свою чергу, поділяються на акрилові та латексні. Ці шпаклівки набули останнім часом великої популярності, хоча вони значно дорожчі, ніж попередні. Як правило, це дрібнодисперсні фінішні шпаклівки універсального призначення, що створюють ідеальні за фактурою, гладенькі поверхні.

Шпаклівки від інтернет-магазину Akvilon

На сайті нашого магазину – багатющий вибір найрізноманітніших, якісних, сучасних шпаклівок! Тут можна придбати як сухі суміші в мішках, так і готові до роботи, в пластикових відрах. Тут знайдеться шпаклівка для найвибагливішого покупця-професіонала. А якщо ви не стикалися раніше з такими матеріалами, наш менеджер дасть професійну консультацію в режимі онлайн чи за телефоном. Також підкреслюємо, що шпаклівка від Akvilon буде ідеальною за критерієм «ціна – якість». Тим більше, що ціни на сайті вказані роздрібні, і в разі оптової покупки вони будуть значно демократичнішими.

Exit mobile version