Строительство и недвижимость в Украине и мире

На що треба звернути увагу, купуючи корпусні меблі

Корпусні меблі

В наш час нерідко можна почути назву «корпусні меблі», але мало кому відомо, що саме це за різновид меблів. Все дуже просто, корпусними або ж модульними меблями називають саме меблі, що створені в одному стилі та кольорі. З багатьох елементів можна вибрати тільки ті, що потрібні покупцеві, щоб створити власний комплект. Відвідавши інтернет-магазин можна підібрати різні складові:

Магазин «Mebli CITY» допоможе якісно та комфортно облаштувати Ваше помешкання за доступними цінами.

Плюси корпусних меблів

Основною перевагою корпусних меблів є її тверда основа. Якими елементами наповнити свій комплект вирішує покупець, у залежності від своїх індивідуальних потреб. Людина отримує можливість зібрати стінку або кутову конструкцію тільки з необхідних елементів, врахувавши особливості приміщення.

Корпусні меблі можуть складатись з:

Хоча деякі моделі диванів, крісел й пуфів можуть складатися із декількох елементів та виконувати різні функції, однак вони не передбачені для складання на каркасі, тому ці види меблів відносять до м’яких.

Ще однією перевагою корпусних меблів є мобільність. При потребі конструкцію можна розібрати й змінити розташування різних елементів, або ж доповнити новими елементами. Це прекрасне рішення для молодих сімей, що оселились у новому житлі. З часом функціонал меблів можна розширити, не витративши багато грошей.

Нерідко корпусні меблі використовують в офісних приміщеннях. Вони підходять для створення окремого місця кожного працівника, створивши єдиний інтер’єр офісного приміщення.

Доповнити корпусні меблі можна різноманітними м’якими частинами, які у великому асортименті можна побачити, відвідавши сайт компанії «Mebli CITY».

Рекомендації щодо вибору корпусних меблів

Корпусні меблі можуть бути виготовлені найчастіше з цільного дерева або ж ДСП. Звичайно, моделі з ДСП значно дешевші. Слабким місцем цього матеріалу є його зріз, який має бути надійно закритий кромкою. Надійний захист забезпечує ПВХ кромка. Меблі з натуральної деревини прослужать довго, але й ціна за якість та натуральність висока.

Плануючи розташування елементів корпусних меблів, слід передбачити те, що небажано міняти місцями підвісні й підлогові елементи. Також зверніть увагу на розташування дверцят, щоб вони не блокували одна одну.

Створюючи загальну конструкцію, слід поєднувати елементи, що доповнюють один одного. Різнопланові елементи можуть вплинути на кінцевий зовнішній вигляд.

Найкраще скористатися консультацією професіоналів, які допоможуть підібрати найоптимальніший варіант компонування елементів, щоб отримати дійсно практичні та функціональні меблі для свого помешкання. У магазині «Mebli CITY» Ви маєте можливість підібрати корпусні меблі для своєї оселі за доступними цінами і ще довго насолоджуватись їх якістю та практичністю.

Exit mobile version