Строительство и недвижимость в Украине и мире

Системи очищення сажі і диму для котлів і мангалів

Газоочисні обладнання різних конструкцій для уловлювання летючого попелу з димового газу. Ефективність роботи золоуловлювачів в великій мірі залежить від фізичних і хімічних властивостей золи і надходить в золоуловлювальні газів. Золовлювлювачі поділяють за конструктивними особливостями і за принципом роботи на 5 груп: мокрі (скрубери), механічні сухі, електрофільтри, комбіновані з багатьма способами очищення.

Для системи очищення сажі і диму для котлів і мангалів мають значення наступні характеристики летючого попелу: питома вага (щільність) частки, розмір частки; фізичні; хімічні і електричні властивості золи.

Мокрі золоуловлювачі

Такі обладнання є дуже ефективними. За допомогою рідини вони можуть захоплювати частинки золи, а потім у вигляді шламу їх видаляти.

Сухий тип

Гарантуються уловлювачами золи сухого типу: фільтрами, циклонами, пило осаджуваними камерами. У пило осаджуваних камерах зола затримується за принципом гравітації.

Електрофільтри

Застосовують на електростанціях великої і середньої потужності. Вони оснащені полюсом зворотного знака, куди притягуються заряджені частинки. Завдяки таким фільтрам є можливість добре очистити вихлопні гази від золи.

Комбіновані

У них застосовуються різні способи очищення. Найчастіше вони виготовлені з двох пристроїв, які раніше перераховані.

Циклон (перейти)

Циклонний золоуловлювач виробляють у вигляді блоку або у вигляді батареї, яку також називають мультициклоном.

Кожні циклонні елементи працюють за такою схемою: димовий газ з великою швидкістю піднімається в циклон золоуловлювача, де роблять спіральний рух. Таким чином частинки золи притискаються до внутрішньої поверхні циклонного корпусу і втрачають швидкість переміщення, при цьому вони випадають в бункер.

Варто сказати, що золоуловлювач циклонного типу не виробляють з циклонів великих діаметрів, їх компонують з декількох циклонів малих діаметрів в блоки і батареї.

Купити золоуловлювач за найкращою ціною

Наша компанія пропонує Вам широкий асортимент подібних пристроїв за низькими цінами. Постійним клієнтам ми надаємо знижки! Оформити замовлення, а також отримати всю необхідну інформацію та отримати кваліфіковану допомогу у виборі оптимального устаткування Вам допоможуть наші фахівці, які мають високий рівень знань і досвіду. Звернувшись до нас, Ви гарантовано отримуєте високу якість продукції за найкращою ціною і сервіс на найвищому рівні.

Також ми надаємо наступні види послуг:

Компанія “Вент-заводи”, – вентиляція, сайт: http://7-vz.com/ua/. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52

Exit mobile version