Строительство и недвижимость в Украине и мире

ІР-відеореєстратори

 

Мережеві чи ІР-відеореєстратори NVR створені спеціально для запису і трансляції відеопотоків з ip-камер. З їх допомогою можна побудувати серйозну систему охоронного відеоспостереження в місцях з територіальною поширеністю будівель і конструкцій, де також важлива чіткість і виразність відеосигналу.

Зараз на ринку відеоспостереження можна зустріти чималу кількість реєстраторів будь-якого типу, та обрати саме той, що допоможе організувати багатофункціональну систему відеоспостереження за необхідним об’єктом, а то й за кількома об’єктами.

IP відеореєстратор – це автономний пристрій, що відображає і зберігає відеоінформацію, що поступає з ip-камер в попередньо оцифрованому форматі. Для тривалого використання функції відеозапису, в реєстраторі передбачено досить великий обсяг для запису і відтворення аудіо- та відеоінформації.

З погляду функціоналу, системи мережевих реєстраторів – це зручний користувальницький механізм, що дозволяє налаштувати ІР-відеонагляд і дистанційно керувати такою системою спостереження. Крім того, він дає можливість:

— структурувати камери відеонагляду та інформаційні потоки локаційно в групи і підгрупи;

— управляти швидкістю і якістю одержуваних аудіо- та відеосигналів;

— віддалено підключатися до системи відеонагляду;

— переглядати відео в реальному часі;

— відтворювати одночасний запис з усіх камер на HDD-пристрій;

— підключати необмежену кількість камер і реєстраторів до однієї системи відеоспостереження та багато іншого.
Реєстратор для ip-камер типу NVR простий і зручний для користувача. Його інтерфейс інтуїтивно зрозумілий та оптимізований для роботи, тому саме налаштування мережевого реєстратора та камер, що підключаються до нього, не складає великих труднощів та забирає небагато часу. З ним Вам буде відкритий доступ до системи віддаленого відеоспостереження. Отриманий запис з камер буде зберігатися і відтворюватися в якісному форматі. Ви зможете з легкістю переглянути необхідний фрагмент відеозапису, відмотати його вперед або назад.
Вартість NVR реєстратора, звичайно ж, визначається моделлю та її функціональними характеристиками. За бажанням користувача можна задати реєстратору спеціальні налаштування, такі як: час початку і закінчення роботи, ввімкнення при спрацьовуванні сигналізації або «за рухом». У деяких моделях також є функція відправки тривожного смс  на мобільний телефон чи повідомлення на e-mail  власника.  ІР-відеореєстратор стане незамінним помічником  в охороні не тільки приватної власності, а й державних підприємств.

Exit mobile version